So, 28.Apr.2024 - 17:08
Aile ve Saglik Kitaplari

Sağlıklı Cinsel Yaşam Seti
(3 Kitap Birarada)

İngiltere'de Olay Yaratan "Orgazm Rehberi", Amerika'da satış rekoru kıran "101 Seks Pozisyonu" ve  New York Times'ın çığır açan Bestseller  kitabı "G Noktası" kitapları şimdi Türkçe olarak yayınlandı.

Orgazm Rehberi
Orgazm Rehberi, Orgazm Dili'ni anlamak ve kişisel cinsel hazzınızı geliştirmek üzere çıktığınız bu yolda size rehberlik edecektir. Bu, daha önce öğrenme şansı bulduğunuz lisanlara benzemez. Bu lisan size aklınıza daha önce gelmemiş fikirler veya üzerine düşüneceğiniz (veya deneyeceğiniz) cinsel ilişkiler sunacak. Eğer cinsel ilişki sizin için yeni bir şeyse, düşünme biçiminizi değiştirmeyi ve bu deneyimin başka bir tarafından zevk almayı deneyin. Bunun karşılığında, yepyeni bir orgazmla kutsanacaksınız.
Orgazm Rehberi, gerçek araştırmaların sonucunda ortaya çıkmıştır. Gerçektir. Kadınlar içindir. Erkekler içindir. Bir kılavuzdur. Şehvetlidir. Bir oyundur. Bir ilktir. Bilgilendiricidir. Hayal gücünüze fazla mesai yaptırır.
Ve en önemlisi; 'Herkes mutlaka edinmelidir.'

G Noktasi
Tamamen yenilenmiş resimleri gerçekleri tanımlayıp, cinsel potansiyelinizi dramatik bir şekilde genişletecek pratik rehberlik sağlıyor. Bu devrimci kitap, kendiniz ve partneriniz için cinsel zevkler konusunda yeni bir dünyaya kapı açacak.
"Günümüzde hemen hemen herkes G noktasını duymuştur, fakat çok azı G noktasının ne olduğunu, nerede olduğunu ve hatta olup olmadığını biliyor. Topluma G noktasını sunan ilk kitap bu kitaptır ve günümüzde eşi benzeri olmayan bilgi kaynağı olmaya devam ediyor."

101 Seks Pozisyonu
Cinsel hayatınız nasıl gidiyor?..
Cinsel hayatınızı canlandırmak için neler yapıyorsunuz?
Partnerinizi cinsel anlamda mutlu edebiliyor musunuz?
Cinsellik sizin için ne ifade ediyor?
Partnerinizle cinsellik konusunda konuşmaktan utanıyor musunuz?
Yatakta yeni pozisyonlar denemek mi istiyorsunuz?
Cinsellik, insan yaşamındaki en önemli dürtülerden biridir ve varoluşumuzu da cinselliğe borçluyuz.
Cinsellik olmadan bir hayat düşünülemez.
Hiçbir şey cinsel yaşantınıza yeni pozisyonların keşfi gibi heyecan katamaz.
Bu kitabın herhangi bir sayfasını açın ve bu akşam partnerinizle birlikte deneyebileceğiniz yeni heyecanları keşfedin. Kitabın içindeki pozisyonlar; daha önce keşfedilmemiş zevkleri denemenin eğlence, macera ve hazzını vurguluyor.
Elinizdeki bu kitap sağlıklı bir cinsel yaşamın ipuçlarını size ve partnerinize veriyor.
Keyifli okumalar.

3 Kitap Birarada şimdi sadece 26.90 Euro!..

Önemli Not: Setiniz tamamen kapalı olarak gönderilecektir. Paketin üzerinde setle ilgili herhangi bir bilgi yoktur. Gönül rahatlığı içinde paketinizi alabileceksiniz!..
Yayın evi: +18 Yayinlari
26,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!