Sa, 11.Mai.2024 - 09:10
* ÖZEL ÜRÜNLER

Oktay Usta Yeşil Elma Önlüğü ve
Türk Mutfağı Seti
(1 Önlük + 6 Kitap + 1 Hediye Kitap)

TANITIM YAZISI:

(Yeşil Elma Saati)

Herkesin merakla sahip olmak istediği Oktay Usta önlükleri şimdi kitaplariyla birlikte sadece 49.90 Euro!... Oktay Usta'nın 6 Kitabından oluşan "Türk Mutfağı Seti" ve önlügü birlikte evinize geliyor. Türk kitabevi, bu setle birlikte, 1 kitap hediye ediyor.
En beğendiğiniz, çok severek izlediğiniz STV kanalındaki Yeşil Elma yemek programında Oktay Usta’nın lezzetli yemeklerini yaparken kullandığı birbirinden şık mutfak önlüklerini yoğun talepler sebebiyle sizin için ürettik. Mutfakta harika lezzetler hazırlamak için kullanacağınız Oktay Usta'nın Yeşil Elma Mutfak Önlüklerini şık ve özel tasarımı sayesinde, yemek yaparken kendinizi çok daha keyifli hissedeceksiniz. Oktay Usta'nın yeşil Elma Programında Kullandığı her zevke göre tasarlanmış 3 farklı renk ve modeldeki önlükler mutfağınıza da şıklık kazandıracak. Yeşil Elma Saatli, beyaz mutfak önlüğü; zaman sizin için önemliyse dakikseniz saatli modeli tercih edebilirsiniz. Pamuk saten kumaş cinsiyle dışarıdan görünümü oldukça şık olan Yeşil Elma Mutfak Önlükleri içeriden de pamuklu yapısı sayesinde bir o kadar rahat. Hiç bir şekilde sizi engelleyip hareket kısıtlığı yapmadan özgürce yemek yapmanın doyumsuz keyfini yaşayacaksınız. Her bedene uygun standart ölçüleriyle; yemek yaparken üzerinize sıçraması muhtemel herhangi bir lekeye maruz kalmaktan korkmadan yemek yapabileceksiniz. Yemek yaparken kendinizi Oktay usta'nın Mutfağında olduğunuzu sanacaksınız.
Kirlendiğinde 30 derecede yıkayabileceğiniz Yeşil Elma Mutfak Önlüklerini güvenle kullanabilirsiniz. Oktay Usta önlükleri leke tutmaz özel kumaşlardan üretilmiştir. Genişlik; 64 cm. Uzunluk; (askı hariç) 80 cm.
39,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!