So, 28.Apr.2024 - 23:08
* MÜZIK CD

Bir Şans Ver
Yıldız Usmonova

2009 yılında çıkardığı “Dünya” albümüyle; “Görmesem Olmaz”, “Yalan”, “Seni Severdim”, “Beni Kovma Kalbinden” gibi birçok hit şarkıya imza atan Yıldız USMONOVA’ nın yepyeni albümü “Bir Şans Ver” müzik marketlerde yerini aldı...

Fatih ERKOÇ’ la, Levent YÜKSEL’ le ve YAŞAR’ la anılarımıza sinen düet şarkılaraimza atan Yıldız USMONOVA, bu albümünde bir düet şarkıya yer verdi. USMONOVA’ nın Serdar ORTAÇ’ la düet yaptığı şarkının ismi “Diyemem”.

“Bir Şans Ver” albümünde; Yıldız USMONOVA’ nın sekiz sözü veon bestesiyer almaktadır.Yıldız USMONOVA’ nın şarkılarının sözleri Murat GÜNEŞ tarafından Türkçe’ ye adapte edildi. Albümdeki diğer şarkıların sözleri ise;Murat Güneş ve Günay Çoban’ a ait. Albümde birbirinden güzel on şarkı ve bir şarkının akustikversiyonu yer alıyor. Toplam on bir kaydın düzenlemeleri Erhan BAYRAK, Febyo TAŞEL ve Asker İBRAHİMOV tarafından yapıldı.

“Bir Şans Ver” adını verdiği albümünü “Yılın Albümü” olarak tanımlayan USMONOVA’nın, albümünün çıkış şarkısı olan “Belli Belli”nin söz ve müziği Yıldız USMONOVA’ya, şarkının Türkçe’ ye adaptesi Murat GÜNEŞ’e, düzenlemesi ise Asker İBRAGİMOV’a ait.

Sürprizlerle dolu olan “Bir Şans Ver”albümü; Çınar Müzik etiketiyle yayinlandi.

Albümdeki Eserler :
Bir Şans Ver Belli Belli Dolunaydır Yanlız Sırdaşım Hoppa Hoppa Diyemem Devam Devam Bilmedin Sana Sığındım Hüda'm Ana Yurdum Mutlu Günlerden Kalma Dolunaydır Yalnız Sırdaşım
ISBN: 8693219005342
Yayın evi: Cinar Müzik
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!