Mi, 17.Apr.2024 - 00:33
Vitrindeki Kitaplar

İmparator

Mürşide Toslak
"Güç Her Şeye Hükmeder!"

Bu gizemli söz yüzyıllardır süregelen Ariav tarikatının altın kuralıdır. Davut'un Yıldızı'nın etrafında toplanmış, seçilmiş müritler, dünyayı yönetmeyi sessiz sedasız sürdürmektedir. Yetimhaneye bırakılmış bir kız ise, onların en büyük sırrı olduğundan habersizdir.

Bir üniversitede tarih eğitimi alan Lir Adalı'nın geçmişi ve geleceği ona ailesinden yadigâr kalan bir kolyede gizlidir. Yetimhaneye bırakılması ardındaki gerçeği her geçen gün daha da merak etmektedir. Ancak birileri ondan önce davranacak 
ve herkesten gizlenen Lir'in peşine düşecektir. Bu kişi Ariav tarikatının en genç başkanı Ezra Zalman'dan başkası değildir. 

Lir bir yandan gizemlerle dolu geçmişinin peşine düşerken, diğer yandan entrika dolu sırlarla örülmüş duvarları olan, güçlünün ayakta kaldığı güçsüzün ise yok olup gittiği bir dünyanın ve yalanların içinde bulacaktır kendisini. Âşık olduğu genç ve yakışıklı adam ise Lir'in saklı kalmış geçmişinin en büyük çelişkisi olacaktır.

İstanbul'dan Paris'e uzanan bu ihtişamlı yolculukta, baş döndüren şatoların gölgesinde, masum bir kız tehlikeli sırların perdesini aralıyor. Dünyanın kanlı düzeni gözler önüne serilirken, geçmiş aydınlanıyor, gelecek ise yeniden yazılıyor. İmparator'un heyecan dolu hikâyesini bir solukta okuyacaksınız... (320 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
Yayın evi: Marti Yayinlari
9,90 €
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!